Саветовање „Актуелности у основном образовању и васпитању“

Поделите

Поштовани,

Са задовољством Вас обавештавамо да Савез учитеља Републике Србије у сарадњи са Учитељским факултетом у Београду организује саветовање на тему „Актуелности у основном образовању и васпитању“ и овом приликом вас позивамо да узмете учешће на истом. Саветовање ће се одржати у среду, 18. јануара на Учитељском факултету у Београду (у свечаној сали) с почетком у 17 часова, а намењено је запосленима у основном образовању и васпитању.

Излагачи на саветовању ће бити представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања и Завода за унапређивање образовања и васпитања, а детаљну агенду Вам достављамо у прилогу.

У циљу што ефикаснијег рада и излажењу у сусрет потребама и интересовањима учесника саветовања, молимо Вас да нам уз пријаву доставите и своја питања за излагаче на саветовању и предлог тема за дискусију. Цена саветовања по учеснику износи 300,00 (тристотине) динара, а пријава се врши путем мејла surs@surs.org.rs , након чега ћете добити иструкцију за плаћање, односно предрачун.

Верујући да ће излагачи и теме саветовања бити занчајни за велики број колега, срдачно Вас поздрављамо,

Агенда саветовања

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *