Радови на уређењу школског дворишта

Поделите
19. новембра 2019, 14:36

У ОШ „Краљ Александар Први“ у Пожаревцу: Радови на уређењу школског дворишта

Основна школа „Краљ Александар Први“ у Пожаревцу реализује неколико пројеката. У току је  уређења школског дворишта, а средства од 3 милиона 700 хиљада динара обезбедило је Министарство правде.

Директор ОШ „Краљ Александар Први“ Горан Сегер, истиче да ће до 16. децембра, односно до Дана школе, бити завршени радови у дворишту школе. Локална самоуправа обезбедила је новац за израду тартан подлоге на одбојкашком и кошаркашком терену. Тренутно се у школи приводи крају и реновирање школских тоалета за које је Град Пожаревац издвојио 5,5 милиона динара.

Школа је од Министарства просвете, науке и технолошког развоја добила око милион ипо динара за набавку нових клупа и столица.  Директор Школе Горан Сегер подсетио је и на добру опрмљеност школе.

– Министарство трговине и саобраћаја обезбедило је комплетан жичани интернет, у вредности од 5,5  милиона динара. Министарство просвете и компанија „Бамби“ донирала је део рачунарске опреме. У самој школи имамо преко 13 интерактивних кабинета чиме се значајно олакшава извођење наставе, истиче Сегер.

извор https://recnaroda.co.rs/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *