БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА BRAINOBRAIN ПРОГРАМА

Поделите

Kада? четвртак, 20.04.2017. у 17.00 ч.

Реч је о програму који је намењен деци узраста од 4 – 14 година, а темељи се на НЛП-у (неуролингвистичко програмирање) и раду на абакусу. Управо помоћу НЛП-а и абакус менталне аритметике, долазимо до фантастичних резултата већ након само неколико месеци рада.

Наставу реализују едуковани тренери – педагози, психолози, дефектолози.. Програм је двојезичан, односно настава се одржава на српском и енглеском језику.

Brainobrain је интернационални програм који се у последњих 15 година проширио у више од 30 земаља света (Индија, Велика Британија, САД, Шведска, Уједињени арапски емирати, Аустралија, Македонија, Пољска, Kатар, Kуваjт, Оман, Kенија, Пакистан, Тајланд, Нови Зеланд, Kанада, Србија…) и континуирано је у процесу експанзије.

Brainobrain програм се одржава једном недељно, у трајању од 120 минута. Осим рада на абакусу и менталне аритметике, деца раде вежбе концентрације, дисања, тестове којима се подстиче рад мозга, разматрање вредности и особина које поседује она особа која деци представља узор односно роле модел. Родитељима и деци се саветује да вежбају на абакусу сваког дана у трајању од 15 минута како би деца постигла жељене резултате.

Програм је подељен по нивоима (10 нивоа), а сваки траје 3 месеца. По завршетку сваког нивоа, деца полажу испит, а они који успешно положе добијају међународно признату диплому. Циљ програма јесте да уз помоћ наведених техника деца повећају креативност, логичко размишљање, фотографско памћење, осећај за сарадњу и тимски рад, способност учења, визуализацију, одличне нумеричке и визуелне способности, пре свега, а усвајају се и темељне људске вредности. Социјално-емоционални аспект учења  (engl. SEAL – Social Emotional Aspects of Learning) је део програма чији је циљ да наша деца у будућности постану потпуно реализоване особе.

Изузетно смо поносни што имамо прилику представити и спроводити овај предиван програм у Пожаревцу и самим тим учествовати у развијању способности деце која ће једног дана израсти у лидере, способне, разборите, креативне младе људе са развијеним осећајем за исправно, морално понашање и емпатију, наглашених менталних способности.

Унапред се радујемо сусрету са Вама!

Видимо се на презентацији! 🙂

 

phone: +381 11 408 49 12

fax: +381 11 408 49 12

mob: +381 64 4430 465

e-mail: a.petrovic@alekta.rs

www.brainobrainvozdovac.rs

www.brainobrainserbia.rs

www.brainobrain.com

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *