5 thoughts on “Упис у први разред – интерни формулар”

 1. Postovani,
  Nisam siguran kako funkcionise ovaj nacin upisa i da li cemo imati prilike da se sa nekim od vas vidimo pre polaska u skolu.
  Zeleo bih da navedem da nas sin Mihajlo ima obostrano ostecenje sluha i nosi slusne aparate.Nema nikakvih problema sa govorom i motorikom,redovno posecujemo logopeda dr.Ana Aleksic ,cije misljenje je da je mihajlo potpuno spreman da podje u prvi razred.

  1. Postovani,

   Hvala na interesovanju za nasu skolu.
   Nasa skola ce sa radoscu prihvatiti vase dete kao svog djaka i truditi se da mu omogucimo najbolje uslove za nesmetan rad.
   Kada prodje vanredno stanje, imacemo susret uzivo i precizirati sve pojedinosti.

   Dobrodosli!

   Natasa Nikolic Gajic
   Pomocnik direktora

 2. Poštovani,
  Starija ćerka završava 4-ti razred kod učiteljice Ivane Nikodijević,Martinović.Mi kao roditelji smo izuzetno zadovoljni njenim načinom rada,posvećenosti,i pristupu svakom učeniku,imamo želju da i mladjoj ćerki bude ista učiteljica.Nadamo se da ćete usvojiti naš zahtev,unapred zahvalni roditelji.
  Srdačan pozdrav.

 3. Поштовани,
  Желела бих да моја ћерка, Емили Андрејић, похађа целодневну наставу у вашој школи.
  Да ли је за сада довољна овако изражена жеља или је потребно да се пријавимо на неки други начин?
  С поштовањем,
  Марина Андрејић

 4. Poštovani,
  Starija ćerka završava četvrti razred kod učiteljice Ivane Martinović Nikodijević.Sin Danilo Mitić sada polazi u prvi razred i zamolila bih Vas da bude kod iste učiteljice kao i moja ćerka. Izuzetno sam zadovoljna načinom i pristupom rada učiteljice, pedagoškim radom i vaspitnim odnosom prema deci. Nadam se da ćete usvojiti moj zahtev, unapred zahvalna
  Jelena Kuzmanov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *