Предметна настава

Поделите

Наташа Авдаловић – предаје биологију, дипломирала на Биолошком факултету у Београду. У ОШ „Краљ Александар I“ ради од 2007.

Контакт e-mail: natasa.avdalovic@gmail.com

Милена Вујасин – професор енглеског језика, завршила Филозофски факултет у Новом Саду, одсек за енглески језик и књижевност. Ради у школи од јануара 2007. године.

Весна Вујчић – наставник физичког васпитања, завршила је Виша педагошка школа у Београду. У школи ради од 1982.

Марија Костић – професор математике, завршила Природно – математички факултет у Крагујевцу. У школи ради од 2004. Контакт e-mail: marakostic@yahoo.com.

Слађана Крстев – По благослову епископа Пожаревачко-браничевског Г.Игњатија Мидића предаје верску наставу (православни катихизис) од школске 2003.године. Дипломирала је на Православном богословском факултету у Београду. Координатор је тима за социјалну заштиту.

Иван Маринковић – професор историје, Завршио Филозофски факултет у Беогарду, одсек историја. Дипломирао 2008. са темом О новијој историји образовања у САД. Од 2008. запослен као наставник историје у ОШ „Краљ Александар I“.

Мирослав Милутиновић – професор енглеског језика, завршио Прву техничку школу у Крагујевцу – смер електротехничар рачунара и Филолошко – уметнички факултет у Крагујевцу, одсек англистика. У школи ради од 2006. године.

Саша Обрадовић – предаје географију, завршио општи смер у Гимназији Свилaјнац 1995. године. Дипломирао на Географском факултету у Београду 2000. године. Магистрирао 2007. године. Први радни однос засновао у просвети 2003. године. Ради у ОШ „Краљ Александар I“ од 2013. године.

Биљана Петковска – предаје српски језик. Дипломирала је на Филолошком факултету у Београду на групи југословенске књижевности и општа књижевност. Ради од 1992, а у ОШ “Краљ Александар I“ од 1998. године.

Контакт e-mail: biljanapet965@gmail.com

Марија Петровић – Професор италијанског језика и књижевности. Студије завршене на Филолошком факултету у Београду. У школи ради од јануара 2013. године.

Контакт e-mail: marijasd81@yahoo.com

Биљана Стјеповић – професор италијанског језика, завршила је Филолошки факултет у Београду, катедра за италијанистику. У школи ради од 2008. године.

Ањела Класановић Стојановић – професор енглеског језика и књижевности, завршила  Филозофски факултету у Нишу, смер Англистика. У школи ради од 2006.године.

Контакт e-mail: klasanovic@yahoo.co.uk