Обележен Дан школе

Поделите

Свечаном академијом обележен “Дан основне школе Краљ Александар I”

Основна школа Краљ Александар I, свој дан обележава читаве недеље у оквиру манифестације “Краљевски дани”, а централни догађај је одржан јуче свечаном академијом у пожаревачком Центру за културу.

Свечани програм припремили су ученици са својим учитељима и наставницима, а присутнима се најпре обратио директор школе, Горан Сегер.

Говорећи о успесима ученика у наставним и ваннаставним активностима, Сегер је истакао и ученике који су на такмичењима постигли изузетне резултате, од општинског до републичког нивоа. Они су у оквиру “Краљевских дана” и награђени.

“За 11 наставних предмета, ученици су имали учешћа на државним такмичењима, где су се са седам вратили са одличним”, рекао је Сегер. Он је истакао и да ће се сви трудити да раде на обезбеђивању што бољих услова за “школу по мери деце” и у којој ће имати разумевања, сигурност, знање и топлину.

“Још боље услове имаћемо следеће године, након завршетка санације термоизолационе фасаде захваљујући средствима европске инвестиоционе банке и Министарства просвете, науке и технолошког развоја”, закључио је директор школе “Краљ Александар I”

Између осталих признање је добио и Град Пожаревац.

вест и фотографије преузети са сајта urbancityradio.org

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *